Bouwgrond te koop

57500€

Immoweb code : 11039122
Immoweb code : 11039122

Overzicht

722 vierkante meters grond
79,64 € m²

Omschrijving

Unieke Bouwgrond in het Hart van de Ardennen (Lot B576g)

Ontdek een zeldzame kans om eigenaar te worden van 722m² ongerepte schoonheid in het betoverende dorpje Straimont-Herbeumont, tussen de majestueuze Ardennen en de schilderachtige Gaume. Deze weelderige bouwgrond biedt een weids canvas voor het verwezenlijken van dromen en het creëren van een idyllische leefomgeving.

Locatie:
Gelegen te midden van ongerepte natuur en omarmd door de rust van het Ardense landschap, biedt deze locatie een oase van rust en mogelijkheden. Verwen uzelf met eindeloze avonturen, van kajakken op de kalme wateren van de Semois tot uitdagende mountainbikeroutes, schilderachtige wandelpaden en serene plekken omringd door de natuur.

Kenmerken:
Oppervlakte van 722m², klaar om uw droomhuis te realiseren.
Ideaal voor natuurliefhebbers, avonturiers en levensgenieters die houden van buitenactiviteiten.
In de nabijheid van charmante dorpjes, speciale bierproeverijen en lokale gastronomie.
Perfect voor wie een plek zoekt om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de rust van de Ardennen.

Mogelijkheden:
Dit stuk bouwgrond biedt een zeldzame kans om een thuis te creëren waar avontuur en ontspanning samenkomen. Of u nu droomt van een gezellig toevluchtsoord te midden van de natuur, een vakantiehuis voor rustige weekenden, of een investering in een gebied vol potentieel, deze plek biedt het allemaal.

Dompel uzelf onder in de schoonheid van de Ardennen, omarm de rust van Straimont-Herbeumont en realiseer uw visie op deze uitzonderlijke bouwgrond.

Neem contact op