Bouwgrond te koop

135000€

Immoweb code : 10765238
Immoweb code : 10765238

Overzicht

520 vierkante meters grond
259,62 € m²

Omschrijving

Mooi perceel voor een uniek bouwproject

MEER INFO OP : https://www.houwijkerstraat11.online

Het volledige perceel bestaat uit drie loten. Twee gronden zijn besproken, het perceel in het midden voor HOB is nog beschikbaar. Je koopt deze bouwgrond omdat je ‘verliefd’ bent geworden op het ‘concept’ van drie woningen, met 1 architecturaal concept. Het is de bedoeling dat de drie ‘bouwgrond eigenaars’ elk hun gezinswoning bouwen maar de bouw wel coördineren. Dat betekent :
• Het plan van de architect uitvoeren
• De timing van de werken coördineren
• Dezelfde aannemer gebruiken
Dat laat ons toe om een mooi, aansluitend en bij elkaar passend geheel van drie woningen te bouwen, zorgt voor kostenbesparing op de bouw (vooral dan de logistieke kosten) en zorgt ervoor dat we samen zo kort mogelijk in een ‘bouwwerf’ zitten.
Dit is het centrale lot van het hele perceel (zie foto grondplan). De grond grenst vooraan aan de Houwijkerstraat en is bedoeld voor HOB grenzend aan het huis op het linker lot.
De percelen zijn uitzonderlijk goed gelegen, enerzijds heel landelijk en anderzijds toch op wandelafstand van Herk Centrum, scholen, bus, winkels enz…
Het plan, de verkavelkosten, de aansluitingen van De Watergroep en Fluvius zijn in de prijs voor de grond inbegrepen.
Meer info over het project : www.houwijkerstraat11.online
Als je de gedetailleerde offertes wil bekijken die we hebben laten maken of je wil meer uitleg over het project kan je me altijd bellen op 0497919363.

Neem contact op