Bouwgrond te koop

Immoweb code : 7854367
Immoweb code : 7854367

Overzicht

670 vierkante meters grond
164,18 € m²

Omschrijving

Bouwgrond 6a 70ca voor halfopen woning in Boekt (Heusden-Zol

Voor uitgebreide info, surf naar www.SWEVERS.be! - Op de Terlaemenlaan in Boekt vindt een nieuwe verkaveling plaats. Het gaat om drie bouwgronden: twee halfopen woningen en een open bebouwing. Allemaal beschikken ze over een westelijke oriëntatie. Na een lange werkdag geniet je hier dus van de ondergaande zon. Zalig toch?

Dit is lot 1, de linkse bouwgrond van de halfopen woningen. Het perceel van deze woning is 6a 70ca groot. Het perceel is bijna 10 meter breed en heeft een diepte van bijna 70 meter. De droomwoning die je hier mag bouwen heeft een gevelbreedte van 6,65 meter en een bouwdiepte van 17 meter.

De ligging van deze bouwgrond is uiterst gunstig. Je woont hier vlakbij de op- en afrit van Circuit Zolder voor een zeer vlotte woon-en werkverbinding. Je rijdt hier namelijk zo de E313 en E314 op. Verder vind je hier vlakbij alles wat je zoal nodig hebt: supermarkten, bakker, scholen, kinderopvang, recreatie (Circuit Zolder, De Kluis), scouts De Trappers, Tennisclub T.C. Bolderberg, Heusden of Berkenbos, ... voor ieder wat wils!

Begint het al te kriebelen? Bouw hier jouw droomwoonst! Heb je vragen en wil je weten wat mogelijk is? Wij helpen je maar al te graag verder om jouw droom te realiseren! Bel vandaag nog voor een afspraak: tel. 011 255 155.

Neem contact op