Bouwgrond te koop

218500€

Immoweb code : 11212688
Immoweb code : 11212688

Overzicht

874 vierkante meters grond
250,00 € m²

Omschrijving

Goedgelegen projectgrond met loods

Op zoek naar de perfecte plek om jouw droomproject te realiseren? Deze ruime projectgrond met loods biedt eindeloze mogelijkheden en is een ware parel in het landelijke landschap! Met een totale oppervlakte die het toelaat om te verkavelen en twee halfopen bebouwingen te plaatsen, of om de loods te behouden en een prachtige alleenstaande woning te creëren, is deze grond perfect geschikt voor ondernemers, particulieren en projectontwikkelaars.

Gelegen op een goed geörienteerd perceel, geniet je hier van een rustige en landelijke omgeving, terwijl je toch vlot toegang hebt tot de nabijgelegen invalswegen. Of je nu op zoek bent naar een plek om te wonen, te investeren of een combinatie van beide, deze locatie biedt het allemaal!En dat is nog niet alles! Voor wie op zoek is naar nog meer ruimte en mogelijkheden, is er zelfs de optie om een nabijgelegen perceel aan te kopen, waar eveneens de mogelijkheid bestaat om twee halfopen bebouwingen te realiseren.

Mis deze unieke kans niet en maak van jouw project een werkelijkheid op deze prachtige projectgrond met loods! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

+ landelijk gelegen
+ nabij invalswegen
+ goede oriëntatie perceel
+ verschillende mogelijkheden
+ mogelijkheid om 2e perceel aan te kopen

Neem contact op