Bouwgrond te koop

190000€

Immoweb code : 10655611
Immoweb code : 10655611

Overzicht

1372 vierkante meters grond
138,00 € m²

Omschrijving

KNAPPE BOUWGROND VAN 13A72CA GESCHIKT VOOR OPEN BEBOUWING OF

In Landen vinden we langs de Oscar Huysecomlaan deze knappe bouwgrond voor één open bebouwing terug. De grond vinden we terug in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. De omliggende steden zoals Sint-Truiden, Tienen, Hannuit, etc zijn makkelijk bereikbaar. Ook de oprit van de E40 is slechts op 5 minuten rijden gelegen.

Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn. Bovendien is het centrum van Landen vlakbij gelegen waardoor tal van winkels, scholen, supermarkten en andere faciliteiten in de onmiddellijke omgeving gelegen zijn.

Dit mooibouwperceel van 13a72ca is geschikt voor één open bebouwing of twee halfopen bebouwingen mits de goedkeuring van de mogelijke verkavelingsvergunning van de stad Landen.

Het perceel heeft een breedte van net geen 30 meter en gaat tot wel 46 meter diep.

Tot slot is de bouwgrond zuid-west georiënteerd waardoor je zalig gaat kunnen vertoeven in de zon in de ruime achterliggende tuin.

Kortom, een ruim perceel op een toplocatie met een zonnige oriëntatie!

Lijkt dit de ideale bouwgrond voor uw droomhuis? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Neem contact op