Bouwgrond te koop

175000€

Immoweb code : 11291625
Immoweb code : 11291625

Overzicht

907 vierkante meters grond
193,00 € m²

Omschrijving

Grond

Ontdek dit prachtige bouwperceel, dat een uitzonderlijke kans biedt om uw bouwproject te realiseren in een idyllische omgeving. Met zijn 907 m² biedt dit perceel voldoende ruimte om het huis van uw dromen te bouwen en te genieten van een adembenemend vrij uitzicht.

Belangrijkste kenmerken:

Oppervlakte: Dit ruime perceel van 907 m² biedt voldoende ruimte om een op maat gemaakte woning te bouwen die voldoet aan uw behoeften en wensen.
Vrij uitzicht: Geniet van een adembenemend uitzicht vanuit uw toekomstige thuis, met een panoramisch zicht op de omgeving dat een gevoel van ruimte en vrijheid biedt.
Geïnstalleerde infrastructuur: Alle nodige voorzieningen, inclusief water, gas en elektriciteit, zijn reeds aanwezig op het perceel, wat het bouwproces aanzienlijk vergemakkelijkt.
Grondwerken uitgevoerd: De voorbereidende grondwerken zijn reeds uitgevoerd, waardoor het perceel klaar is om uw bouwproject te ontvangen zonder de moeilijkheden van initiële voorbereidingswerkzaamheden.
Bouwvergunning: Een bouwvergunning is reeds verleend voor dit perceel, waardoor u snel en zorgeloos kunt beginnen met uw project.
Mis deze unieke kans niet om dit uitzonderlijke perceel te verwerven en uw bouwproject te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen!

Neem contact op