Bouwgrond te koop

155000€

Immoweb code : 11370637
Immoweb code : 11370637

Overzicht

390 vierkante meters grond
397,00 € m²

Omschrijving

Bouwgrond (lot 1)

Ontdek deze unieke kans om jouw droomhuis te realiseren op deze prachtige bouwgrond, lot 1, gelegen aan de Provincialeweg in het landelijke Lippelo. Met een ruime oppervlakte van 390 m2 biedt deze grond de perfecte omgeving om jouw ideale thuis te creëren. Met de mogelijkheid om een halfopen bebouwing te realiseren met een gevelbreedte van 10 meter, heb je alle ruimte om jouw architecturale visie tot leven te brengen. Geniet van de vlotte bereikbaarheid dankzij de nabijheid van de N16 en A12, waardoor je moeiteloos naar elke bestemming kunt reizen.

De ligging van deze bouwgrond is ideaal voor natuurliefhebbers, met een groene omgeving op wandelafstand die uitnodigt tot ontspanning en rust.

Een extra voordeel van deze bouwgrond is dat deze grotendeels omheind is met een stevige paal-draad omheining, wat zorgt voor veiligheid. Bovendien zijn alle nutsvoorzieningen aansluitbaar, waardoor je zonder zorgen kunt beginnen met de bouw van jouw droomhuis.

Vraag vandaag nog de verkavelingsvoorschriften aan en ontdek de mogelijkheden die deze unieke bouwgrond te bieden heeft. Mis deze kans niet om jouw ideale woonomgeving te creëren in het prachtige Lippelo. Neem contact op met Robbe op 0468/35.15.46 of [email protected] voor meer informatie en maak jouw droom van een eigen huis werkelijkheid!

Niet gelegen in overstromingsgebied - G-Score: A - P-Score: D (dit door een waterloop die gelegen is aan het perceel waarvan deze bouwgrond deel heeft uitg

Neem contact op