Bouwgrond te koop

895000€

Immoweb code : 11003901
Immoweb code : 11003901

Overzicht

2328 vierkante meters grond
384,00 € m²

Omschrijving

Unieke aangelegde bouwgrond - rustig gelegen

Unieke bouwgrond in residentiële buurt met bouwvergunning

Dit perceel bouwgrond met een oppervlakte van 2328m² en een straatbreedte van maar liefst 40m, ligt op een absolute toplocatie in één van de meest gegeerde straten van Schilde.

Dit stuk grond is meer dan een bouwgrond!
Er werd niet alleen een bouwvergunning voorzien, maar verder geniet je onmiddellijk van je privacy van zodra de poort open gaat.
Hiervoor zorgt niet alleen de poort, maar ook de 3dubbele haag. Dit zowel winter en zomer én de geklasseerde weide achteraan zorgt voor een prachtig uitzicht.

Faciliteiten meer dan voldoende; grote aangebouwde (zwem-)vijver in beton & hardsteen afgewerkt, met een unieke collectie koi vissen en volautomatisch systeem, zwembad met afmeting van 5x10m en een vernieuwde installatie, sproeisystemen en druppelaars in de hele tuin, alle voorzieningen voor elektriciteit en verlichting in de tuin zijn aanwezig, berging aan het zwembad met sanitair en een kitchenette met de perfecte fundering om er later een fancy poolhouse van te maken, ...

Voorheen kon je hier een bungalow terugvinden, ondertussen ligt er fundering voor het bouwen van een prachtige woning.
Hierdoor kan je genieten van 6% BTW bij het bouwen van jouw droomhuis.

Kriebelt het om onmiddellijk te starten met bouwen? Idéale bouwgrond voor jou dan!
Voor meer info betreffende de afgeleverde vergunning en/of bouwvoorschriften kan je ons contacteren op 03/633.12.29 of info@im

Neem contact op