Bouwgrond te koop

1995000€

Immoweb code : 11409936
Immoweb code : 11409936

Overzicht

5089 vierkante meters grond
392,00 € m²

Omschrijving

Riant perceel bouwgrond van 5.089 m2 in de Nelemeersstraat

U kan de documenten downloaden op www.irres.be
Bijkomende info en bezoeken via [email protected] of bel 09 282 82 82.

U vindt deze eigendom in de Nelemeersstraat, centraal gelegen tussen de Leie en de Golf van Latem. Het perceel heeft een zuidwestelijke oriëntatie, een straatbreedte van 36 meter en een grootte van 5.089 m2. Hier wonen vertaalt zich in absolute rust & privacy.

Het perceel is gelegen in woonpark. Herbouwen kan volgens het afwegingskader goede ruimtelijk ordening. (zie bijlage) (één bouwlaag onder een zadeldak, afstanden perceelgrenzen: zijdelingse perceelsgrenzen van 4 meter en een voorbouwlijn tussen 15 en 25 meter)
Elk voorstel dient uiteraard voorgelegd te worden bij de dienst stedenbouw van de gemeente Sint-Martens-Latem.
Een opsplitsing van het perceel is niet mogelijk.

De woning is op heden ingedeeld in een hoofdgedeelte met een uitbreiding.
Op het gelijkvloers van de hoofdwoning vindt u een inkomhal met toilet, een bureel, een salon, een leefruimte, een keuken met berging, een apart toilet, een wasplaats met kelderberging en een dubbele garage.
Via de dubbele garage bereikt u de uitbreiding.

Op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers, een centrale badkamer, een apart toilet en een grote hobbyruimte die eveneens overloopt in de uitbreiding.
De uitbreiding van de woning bestaat uit een inkomhal met toilet & lift, een hobbyruimte en op de eerste verdieping een 5de slaapkamer.

De woning is vrij bij akte.

Neem contact op