Bouwgrond te koop

149000€

Immoweb code : 11262921
Immoweb code : 11262921

Overzicht

434 vierkante meters grond
343,32 € m²

Omschrijving

Uitgestrekt bouwperceel te koop in Steendorp: Creëer uw dro

Ontdek de buitengewone kans om uw droomhuis te realiseren op een uitgestrekt perceel in Steendorp, het kloppende hart van Temse. Deze uitzonderlijke bouwkavel biedt de perfecte gelegenheid om een op maat gemaakte, eigentijdse halfopen gezinswoning te creëren in een omgeving die zowel rust als bereikbaarheid belooft.

Deze bouwkavel strekt zich uit over een perceel met een oppervlakte van 433,76m² en is strategisch gelegen in Steendorp, een charmante deelgemeente van Temse. Temse zelf biedt een perfecte balans tussen rustig dorpsleven en de nabijheid van alle essentiële voorzieningen. Geniet van de serene omgeving terwijl u toch slechts een steenworp verwijderd bent van scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatieve faciliteiten.

Troeven van de locatie
Oase van rust: Steendorp staat bekend om zijn kalme en groene omgeving, waardoor het de perfecte plek is om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.
Vlotte bereikbaarheid: Ervaar naadloze toegang tot belangrijke wegen en het openbaar vervoer, waardoor u moeiteloos verbonden blijft met omliggende steden en voorzieningen.
Nabijheid van voorzieningen: Scholen, supermarkten, winkels en recreatieve faciliteiten bevinden zich allemaal op korte afstand.

Maak uw droom waar: Neem direct contact op!
Dit is uw kans om dé ultieme woning te realiseren in een van de meest begeerde gebieden van Temse. Voor gedetailleerde informatie, foto's en een bezichtiging van de locatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Laat d

Neem contact op