Bouwgrond te koop

112000€

Immoweb code : 11283650
Immoweb code : 11283650

Overzicht

922 vierkante meters grond
121,00 € m²

Omschrijving

Groene bouwgrond voor een landelijke halfopen bebouwing

Ontdek deze idyllische plek in Goetsenhoven, waar rust en stedelijke nabijheid samenkomen. Dit perceel van 9a en 22ca biedt ruimte voor uw droomwoning. Op slechts 20 minuten fietsen (auto 11 min.) van het station van Tienen, geniet u van het platteland. Met een oppervlakte geschikt voor een woning van zo'n 150 m² verdeeld over twee verdiepingen, heeft u alle ruimte om uw ideale huis te realiseren.

Stel u voor: waar nu schapen grazen, zal uw terras of moestuin schitteren. De rustige straat en vriendelijke buurt vormen het perfecte decor voor een leven vol harmonie en welzijn. Goetsenhoven zelf is een charmant dorp, omgeven door natuur en historische bezienswaardigheden. Verken een betoverend kasteel, ontdek een voormalige brouwerij, of neem een kijkje op het lokale vliegveld voor de avontuurlijke geesten.

Om de hoek: Tienen, een stad vol culinaire en culturele ontdekkingen. Maar dat is niet alles, want het is ook een spoorwegknooppunt, waardoor steden als Leuven, Brussel en Luik binnen handbereik liggen: respectievelijk slechts 15, 30 en 40 minuten met de trein verwijderd.

Momenteel staat er een garage van ongeveer 20 m² op het perceel, waarvan het dak helaas asbest bevat. Laat u inspireren door het ontwerp in de stedenbouwkundige aanvraag, om met een beperkte bouwbreedte een kwaliteitsvolle woning te maken. Grijp deze kans om uw droomhuis te bouwen op dit prachtige stuk groen.

Bezoeken zonder afspraak mogelijk.

Neem contact op