Bouwgrond te koop

255000€

Immoweb code : 10857326
Immoweb code : 10857326

Overzicht

648 vierkante meters grond
393,00 € m²

Omschrijving

Prachtig lot bouwgrond met opp. van 648m²

Op een prachtige locatie, nabij het centrum van Veldegem én met een vlotte verbinding naar E403, alsook het openbaar vervoer ( zowel trein als bus), vinden we dit prachtig lot bouwgrond terug. Deze bouwgrond heeft een totale oppervlakte van 648m². Er is geen bouwverplichting!

TOPVOORDEEL! Betaal nu slechts 6% BTW i.p.v. 21%. Informeer snel naar de voorwaarden.

Het is eveneens mogelijk om een nieuwbouwvilla bijkomend aan te kopen (volgens plan in bijlage/bouwvergunning reeds voorhanden):
Indeling: Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken en aansluitende berging. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een badkamer met dubbele lavabo, douche én bad alsook een afzonderlijk toilet en berging. Deze nieuwbouw wordt ingeplant op een prachtig perceel van 648 m² én geniet tevens van een carport!

Uiteraard wordt er bij de bouw van deze villa ingezet op energiezuinigheid: Warmtepomp (lucht/water) met vloerverwarming (gelijkvloers + verdiep), PVC-ramen met HR beglazing, Plat dak in EPDM met 16 cm isolatie, zonnepanelen, ….E-peil = max. 20

Deze nieuwbouwwoning kan volledig aangpast worden naar uw eigen smaak. Kortom, een prachtige thuis voor u én uw gezin in het kloppend hart van Veldegem!


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op