Bouwgrond te koop

210000€

Immoweb code : 11323073
Immoweb code : 11323073

Overzicht

399 vierkante meters grond
526,00 € m²

Omschrijving

Bouwgrond te koop in Waasmunster - Bareelstraat

In een rustige verkaveling, bieden wij een prachtig perceel bouwgrond aan, gelegen in de idyllische omgeving van Waasmunster. Met een oppervlakte van 399 m² biedt deze uitstekende locatie een zee aan mogelijkheden voor wie droomt van zijn eigen stukje paradijs.

Kenmerken:

Locatie: De Bareelstraat staat bekend om haar vredige sfeer, perfect voor wie op zoek is naar een kalme en serene omgeving om thuis te komen.
Oppervlakte: Met een totale oppervlakte van 399 m², biedt deze bouwgrond voldoende ruimte voor het realiseren van uw droomwoning.
Bouwverplichting: Geen bouwverplichting! Dit biedt u de vrijheid om op uw eigen tempo en volgens uw eigen wensen uw droomhuis te realiseren.

Interesse?
Dit unieke perceel bouwgrond is een zeldzame kans om uw droomhuis te realiseren in een van de meest gewilde gebieden van Waasmunster. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse. We staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces en uw droom werkelijkheid te laten worden.

Neem contact op