Bouwgrond te koop

110000€

Immoweb code : 10570628
Immoweb code : 10570628

Overzicht

305 vierkante meters grond
360,66 € m²

Omschrijving

Bouwgrond zonder bouwverplichting in Waregem

Ben je op zoek naar de perfecte locatie om jouw droomwoning te realiseren? Dan is deze bouwgrond zonder bouwverplichting in Waregem precies wat je zoekt! Gelegen net buiten de drukte van de stad, biedt deze grond een ideale omgeving voor jouw toekomstige thuis.

Kenmerken:


Bestemmingsplan: Deze bouwgrond is perfect geschikt voor de bouw van een rijwoning.
Bouwvoorschriften: Geniet van de vrijheid om jouw woning te ontwerpen binnen de vastgestelde bouwvoorschriften. Met een bouwdiepte van 15 meter en een maximale bewoonbare oppervlakte van 323 m², zijn er tal van mogelijkheden om jouw ideale huis te creëren.
Stijlen: Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke, moderneof pastorijstijl, deze bouwgrond biedt de flexibiliteit om jouw persoonlijke smaak en stijl tot uiting te brengen.
Locatie: De rustige straat waarin deze bouwgrond zich bevindt, is gunstig gelegen met gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen. Op loopafstand vind je scholen, het treinstation, bushaltes, het stadscentrum van Waregem, een zwembad, tennisvelden, een fitnesscenter, het voetbalstadion, een visvijver, de muziekacademie, de bibliotheek en zelfs de beroemde Waregem Koerse. Bovendien zijn lokale winkels zoals bakkers, slagers en supermarkten slechts enkele minuten verwijderd.
Mobiliteit: Met nabijheid tot de autostrade geniet je van uitstekende verbindingen naar naburige steden en gemeenten.


 

Neem contact op