Bouwgrond te koop

365000€

Immoweb code : 11402909
Immoweb code : 11402909

Overzicht

1113 vierkante meters grond
328,00 € m²

Omschrijving

DEN TOREN: bestaande uit 2 handelszaken + parking op 1113m2

Op de grens te Beveren-Leie en Desselgem wordt het iconische “Den Toren” te koop aangeboden. Het gaat om de volledige site bestaande uit 2 handelszaken “Den Toren” + restaurant “De Paerdestal” + parking op een perceel van 1113m2.
Den Toren is een bekend begrip in de omgeving en ver daarbuiten. Een absolute commerciële topligging met grote visibiliteit, grenzend aan 3 straten: de Kortrijkseweg, de Liebaardstraat en de Meierie. Met een aanzienlijke straatbreedte van enerzijds ca. 60m en anderzijds ca. 50m.

Het pand “Den Toren” is momenteel vrij van gebruik. “De Paerdestal” is verhuurd. Beide panden zijn aan vernieuwing toe en bieden verschillende mogelijkheden tot ontwikkeling (gunstig advies voor sloop!) voor bijvoorbeeld woonentiteiten, al dan niet in combinatie van horeca/handel/vrije beroepen, etc.

“Den Toren” is bouwkundig erfgoed en in theorie vrijgesteld van renovatieverplichting. “De Paerdestal” is wel onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse Overheid voor niet-residentiële gebouwen (zie meer info: https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/niet-residentiele-gebouwen/verplichtingen-voor-niet-residentiele-gebouwen/renovatieverplichting-voor-niet-residentiele-gebouwen)

TEL: 0472 310 130 of MAIL: [email protected]

Neem contact op