Bouwgrond te koop

395000€

Immoweb code : 11346736
Immoweb code : 11346736

Overzicht

345 vierkante meters grond
1.145,00 € m²

Omschrijving

Schitterende projectgrond in het centrum van Wilsele

Wij zijn vereerd om deze schitterende projectgrond te koop aan te bieden midden in het bruisende handelscentrum van Wilsele-dorp. Deze bouwgronden zijn centraal doch rustig gelegen in een doodlopende straat, op wandelafstand van alle onmisbare winkels, scholen ,openbaar vervoer en tevens op een boogscheut van Leuven en vlakbij alle belangrijke invalswegen.
De totale grondoppervlakte bedraagt 3 are 45 ca en beschikt over een straatbreedte van 27,50 m. Deze welgelegen bouwgronden zijn bestemd voor twee halfopen bebouwingen na het verkrijgen van een gunstige omgevingsvergunning. De maximale bouwdieptes van deze ,nog op te richten, woningen bedragen 6 meter en de kroonlijsthoogte inclusief plat dak 6 m. Bovendien rusten er op deze zuidoost georiënteerde bouwgronden geen bouwverplichting.
Kortom, neem snel contact met ons op en realiseer hier uw kleinschalig vastgoedproject met de aankoop van deze fantastische en unieke bouwgronden of projectgrond.
Tevens ook uitermate geschikt als kangoeroewoonst, alsook een waardevaste vastgoedbelegging met toekomstig opwaarts potentieel. Voor snelle beslissers. Een absolute aanrader .

Neem contact op