Bouwgrond te koop

279000€

Immoweb code : 11177032
Immoweb code : 11177032

Overzicht

968 vierkante meters grond
288,22 € m²

Omschrijving

Bouwgrond te koop

BOUWGROND UIT DE HAND TE KOOP. Biedingen boven en onder de richtprijs worden in acht genomen.

De grond is gelegen in een residentiële wijk te Halle-Zoersel, net naast het natuurpark waar je kan genieten van veel groen en een rustige omgeving. De straat is overigens een zone 30 straat waar 'vertraagpunten/bloembakken' geplaatst zijn om het verkeer te vertragen. Het is dus ook een veilige omgeving om kinderen te laten opgroeien. De grond ligt NIET in overstromingsgebied.

Op fietsafstand (5 min) heb je het centrum van Halle. Hierdoor hoef je niet ver te gaan om de nodige winkels, frituren, bankautomaten, apotheken, dokters, scholen en bushaltes te vinden.

De grond is 15 meter breed en 64,5 meter diep. Ideaal om een vrijstaande woning te bouwen van maximaal 9 meter breed op 17 meter diep (met garage aansluitend met de afsluiting, mits goedkeuring van de buren). Overigens kan je ook nog een groot tuinhuis bouwen van 40m2. —> Zie foto met de impressie.

De totaaloppervlakte van de grond bedraagt 968m2.

Tot slot is de bouwgrond helemaal ontbost en is er geen bouwverplichting. Je kan dus onmiddellijk bouwen als je wil, maar hebt alle tijd en ruimte als je dat nodig hebt. Ideaal dus als investering!

Bij interesse/vragen kunnen jullie bellen naar 0475.65.35.59!

Neem contact op