Bouwgrond te koop

125000€

Immoweb code : 11327469
Immoweb code : 11327469

Overzicht

417 vierkante meters grond
299,76 € m²

Omschrijving

Bouwgrond voor HOB met zuid-oost oriëntatie in Zonhoven

Gunstig gelegen bouwgrond van 4a 17ca voor halfopen bebouwing gelegen op enkele minuten van Zonhoven centrum. Het betreft lot 3B van het verkavelingsplan.

Stedenbouwkundige voorschriften:
Hoofdbestemming:  eengezinswoningen, zorgwoningen
Nevenbestemmingen:  niet toegelaten
Bouwdiepte:  gelijkvloers maximaal 15m vanaf bouwlijn tot de achtergevellijn, verdieping maximaal 10m vanaf de bouwlijn.
Dak:  verplicht hellend dak op de eerste 10m van de bouwlijn. Meerdiepte achter de eerste 10m van de bouwlijn mag met plat dak worden afgewerkt.
Bouwhoogte:  maximaal één bouwlaag met een kroonlijsthoogte van 3,50m t.o.v. het maaiveld. Nokhoogte maximaal 8m t.o.v. het maaiveld.
Bijgebouwen:  deze zijn toegelaten met een maximale oppervlakte van 12m²  op minimum 1 m van de perceelsgrenzen. Mits schriftelijk akkoord van de betreffende buur kan tot op de perceelsgrens gebouwd worden, zolang de afwatering op eigen terrein gebeurt.

Deze bouwgrond is gunstig gelegen met een goede oriëntatie voor de tuin. Verkeerstechnisch uitstekend gelegen nabij het centrum van Zonhoven, in de nabijheid van openbaar vervoer en op wandel- en fietsafstand van verscheidene natuurgebieden zoals de Teut en het domein Bokrijk.

Neem contact op