Bouwgrond te koop

150000€

Immoweb code : 10999825
Immoweb code : 10999825

Overzicht

1017 vierkante meters grond
147,00 € m²

Omschrijving

BOUWGROND OB VAN RUIM 10A MET EEN ZUIDELIJKE ORIËNTATIE

BOUWGROND OB VAN RUIM 10A MET EEN ZUIDELIJKE ORIËNTATIE

Deze bouwgrond met een oppervlakte van 10A 17CA is gelegen in de Leenhaagstraat te Budingen, deelgemeente van Zoutleeuw. Wij bevinden ons enerzijds op enkele minuten van het stadscentrum van Zoutleeuw en anderzijds op enkele minuten van het stadscentrum van Sint-Truiden. Wanneer u kiest om een woning op te richten op deze locatie dient u geen grote verplaatsingen te maken voor de dagelijkse activiteiten. Dit door de nabijheid van diverse supermarkten, lokale handelaars, een school, ... Bijkomend bereik je de N3 op enkele minuten waardoor een vlotte verbinding is gegarandeerd.

Leuk om te weten is dat er reeds plannen aanwezig zijn voor het oprichten van een woning bestaande uit een gelijkvloerse, een eerste en een zolderverdieping. Goed om minstens drie slaapkamers te creëren. Het perceel heeft aan de straatzijde een perceelbreedte van circa 20 meter.

Stemt deze centraal gelegen bouwgrond met zuidelijke oriëntatie overeen met de kenmerken waar u belang aan hecht?
Vraag gerust meer informatie of een afspraak aan via één van onze medewerkers bereikbaar via [email protected] of 078 78 30 39. Voor u het weet kunnen wij samen de mogelijkheden te bekijken.

Neem contact op