Huis te huur

1250€ + 150€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 11324457
Immoweb code : 11324457

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
550 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 18/04/2024

Omschrijving

Bemeubelde woning/ kosten inbegrepen

De bemeubelde gezellige woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving nabij het centrum van De Pinte en aan de rand van de bruisende stad Gent. Op 10 min sta je met de fiets aan het treinstation van De Pinte. Op 5 min wandelen vind je jezelf aan de ingang van de groenpool Parkbos, een natuurgebied dat zich uitstrekt over Gent, De Pinte en Sint-Martens-Latem.

Je bevindt je ook vlakbij verschillende belangrijke invalswegen:
N60: Gent - Oudenaarde
E17: Kortrijk - Gent - Antwerpen
E40: Oostende - Brussel

Het huis heeft de volgende indeling: ruime inkomhal met toegang tot slaapkamer 1 met ingemaakte kasten, en leefruimte met zit-en eetplaats. Volledig geïnstalleerde keuken; nachthal met apart toilet; badkamer met bad, inloopdouche en dubbele lavabo; en de tweede zeer ruime slaapkamer met ingemaakte kasten. Aansluitend aan de keuken is er een veranda die toegang geeft tot de berging/technische ruimte. Verder beschikt de woning over een tuin die rond het huis gaat en een ruime garage voor de wagen, fietsen en extra opbergruimte.

Kortom: woning is instapklaar, volledig gemeubeld en perfect in orde. De kosten voor EGW, Telenet en brandverzekering zijn forfaitair berekend in de huurprijs bij normaal verbruik. Nabij het centrum van De Pinte en aan de rand van Gent. Ook ideaal voor expats of mensen die een tijdelijke oplossing zoeken. Voor meer info of een bezoek kan u contact opnemen met Dephny & Stijn via email: [email protected]

Neem contact op