Bungalow te koop

347000€

3 slaapkamers 231 vierkante meters

Immoweb code : 11332854
Immoweb code : 11332854

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
231 vierkante meters bewoonbare ruimte
750 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime Gezinswoning in Aalter : Ideaal voor Comfortabel Wonen

Aalter, O.-Vl. - Deze charmante bungalow, gelegen in een rustige verkaveling nabij het centrum van Aalter, biedt het perfecte toevluchtsoord voor gezinnen of personen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een centrale ligging. Met een breed perceel en de nodige voorzieningen is deze woning uiterst geschikt om te worden opgefrist naar uw eigen smaak en stijl.
Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een lichte en ruime woonkamer, ideaal voor ontspannen avonden met het gezin of het ontvangen van gasten. De aangrenzende keuken is functioneel en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden, terwijl de aangrenzende wasplaats zorgt voor extra gemak in het huishouden.
De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers. De badkamer is voorzien van alle nodige faciliteiten voor een verfrissende douche na een lange dag.
Een kelder biedt extra opslagruimte, afhankelijk van uw behoeften en wensen.
De woning wordt compleet gemaakt door een inpandige garage met toegang tot de geïsoleerde zolder, perfect voor het stallen van uw voertuigen, het bergen van gereedschap en andere benodigdheden. Een gemetst tuingebouw en houten stalling bieden extra opslagruimte en mogelijkheden voor het creëren van een hobbyruimte of werkplaats.
Gebouwd in 1968 en licht gerenoveerd in 2018, combineert deze gezinswoning het beste van beide werelden - de charme van een klassieke bouwstijl met veel opties.
Troeven: rust en sereniteit, nabijheid winkels en scholen, trein, invalswegen

Neem contact op