Bungalow te koop

363000€

Immoweb code : 11110053
Immoweb code : 11110053

Overzicht

589 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gerenoveerde open bebouwing in Opstal!

Deze prachtige woning, gelegen in Buggenhout Opstal, is een ruime bungalow met een open bebouwing. Het pand is onlangs gerenoveerd in 2020 en is klaar om te worden bewoond door een gelukkige nieuwe eigenaar.

De woning is voorzien van alle moderne gemakken en heeft een frisse, eigentijdse uitstraling. De woning heeft een ruime, lichtrijke woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, een zolder, een aparte wasruimte en vrijstaande garage.

Buiten is er een mooie tuin waar men kan genieten van de rust en privacy. Een ruim terras biedt de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Er is ook voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen (zowel binnen als buiten).

De ligging van de woning is ideaal, met alle voorzieningen op korte afstand. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar. Bovendien is de omgeving ideaal voor liefhebbers van natuur en outdoor activiteiten, met prachtige wandel- en fietspaden in de buurt (denk aan Buggenhout bos).

Kortom, deze gerenoveerde bungalow in Buggenhout is een prachtige woning die klaar is om betrokken te worden door een nieuwe eigenaar die op zoek is naar comfort, ruimte en een eigentijdse uitstraling.

Interesse in deze woning? Maak eenvoudig jouw afspraak op WWW.WOONVAST.BE of contacteer ons via [email protected] of via het telefoonnummer: 0470 06 89 23

Neem contact op