Bungalow te koop

320000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11314320
Immoweb code : 11314320

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
540 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow

Deze charmante bungalow, gelegen in de rustige stad Eupen, is een zeldzame kans die sereniteit combineert met goed onderhouden eigenschappen. Met zijn ruime en mooie leefruimte, samen met een schilderachtige tuin aan de achterzijde, biedt dit pand een comfortabele en harmonieuze levensstijl.

Belangrijkste Kenmerken:

Rustige Locatie: Verscholen in een vredige buurt van Eupen, biedt deze bungalow de gewenste rust terwijl het toch dicht bij de voorzieningen van de stad ligt. Geniet van een vredige omgeving voor ontspanning en vernieuwing.

Goed Onderhouden: Dit huis is zorgvuldig onderhouden, duidelijk zichtbaar in elke hoek. U kunt met vertrouwen intrekken, wetende dat het pand in uitstekende staat verkeert.

Mooie Woonruimte: Bij binnenkomst wordt u begroet door een mooie woonruimte die een open en lichte ruimte biedt om te ontspannen en te socializen. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert.

Mooie Tuin: Aan de achterzijde van het huis wacht een prachtige tuin, klaar om buitenactiviteiten, maaltijden in de zon en familiebijeenkomsten te hosten. Geniet van de privacy die deze goed ontworpen tuin biedt.

Garage voor 2 Auto's: Voor autoliefhebbers of om te voldoen aan uw opslagbehoeften, heeft deze bungalow een ruime garage die ruimte biedt aan twee auto's. Dit voegt waardevol gemak toe aan het pand.

Samengevat biedt deze bungalow in Eupen een rustige toevluchtsoord in een goed

Neem contact op