Bungalow te koop

399000€

3 slaapkamers 155 vierkante meters

Immoweb code : 11112044
Immoweb code : 11112044

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
155 vierkante meters bewoonbare ruimte
1424 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow

Deze te renoveren woning, gesitueerd in een oase van rust, biedt een combinatie van comfort en toegankelijkheid.
De woning wordt aangeboden via onze scoop sale met een vanafprijs van €399.000. Kijkdagen op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart 2024 na afspraak.
Biedingen mogelijk tot 6 maart 2024 om 19u.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, die de toon zet voor de gastvrije ambiance van het gehele huis.
De leefruimte ademt een gezellige sfeer uit, met een prachtige open haard als stralend middelpunt. De aangrenzende eetplaats vormt een uitnodigende plek voor gezellige diners. De keuken, strategisch geplaatst en voorzien van een panoramisch uitzicht op de onderhoudsvriendelijke tuin, biedt niet alleen een praktische kookruimte maar ook een visueel aantrekkelijke plek om te vertoeven.
De woning herbergt drie comfortabele slaapkamers, elk ontworpen met oog voor rust en ontspanning. De badkamer, doordacht ingericht, biedt een plek van verfrissing en comfort.
Onder de woning bevindt zich een ruime garage die plaats biedt aan maar liefst drie wagens, met aansluitend een handige wasberging.
Een bijkomend voordeel is de aanwezigheid van een zolder, bereikbaar via een trapladder. Deze ruimte biedt mogelijkheden voor extra opslag.
Kortom, deze woning omarmt de rustige omgeving en combineert praktische voorzieningen met een vleugje charme.
Epc label F – deze woning is onderhevig zijn aan de renovatieverplichting.

Aa

Neem contact op