Bungalow te koop

500000€

3 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11184315
Immoweb code : 11184315

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
1017 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Nieuwbouw op topligging aan 6% BTW

In de populaire verkaveling van de vogeltjeswijk te Grimbergen vinden we dit prachtig gelegen perceel van maar liefst 10a 17ca terug.

Dit perceel ligt in een leuke, rustige verkaveling midden in het groen. Zin in een wandeling tussen de velden om even helemaal te ontspannen, rustig in de zuid-oost georiënteerde tuin genieten van de stilte? Het kan hier allemaal! Met een straatbreedte van ongeveer zo'n 23 meter en een gemiddelde diepte van het perceel van zo'n 41 meter, zijn de mogelijkheden voor een nieuwbouwconstructie talrijk.

Deze eigendom biedt enorm veel potentieel dankzij de verlengde regeling van het 6% BTW tarief voor slopen en heropbouw!Meer informatie over deze regeling vindt u op deze website: https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/btw-tarief-van-6-bij-renovatie-en-sloop-en-heropbouw-van-woningen

Het perceel is rustig gelegen, maar ligt ideaal inzake invalswegen en handelszaken voor de wekelijkse boodschappen. Ook scholen zijn perfect bereikbaar vanaf deze locatie.

Kom zelf alle mogelijkheden ontdekken!

Neem contact op