Bungalow te koop

349500€

3 slaapkamers 105 vierkante meters

Immoweb code : 11406825
Immoweb code : 11406825

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
105 vierkante meters bewoonbare ruimte
451 vierkante meters grond

Omschrijving

IDEALIS VASTGOED - VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING VOORZIEN ...

VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING VOORZIEN VAN VLOERVERWARMING, NIEUWE RAMEN/DEUREN EN EEN ZEER GUNSTIG ENERGIELABEL (LABEL B), MET EEN HEERLIJKE OPEN LEEFRUIMTE, 3 SLAAPKAMERS, PRACHTIGE BADKAMER EN RUIME WASPLAATS OP EEN AANGENAAM EN NIEUW AANGELEGD PERCEEL NABIJ HET CENTRUM VAN HAMONT EN VLAKBIJ DE NL GRENS! - Deze woning omvat +/- 105m² netto bewoonbare oppervlakte met een fijne lichtrijke leefruimte, ruime open keuken, 3 slaapkamers (2 ruime, 1 compacte), een gerieflijke badkamer en een ruime berging/wasplaats. De woning is gelegen op een volledig aangelegd en omheind perceel van ca. 4a 51ca! Zeer geschikt voor kandidaten op zoek naar een verfijnd afgewerkt huis, volledig gelijkvloers én omgeven door een heerlijk en makkelijk te onderhouden tuin! De woning is gelegen in het gezellige Hamont-Lo, vlakbij het centrum/scholen/winkels/horeca en slechts enkele minuten vanaf de NL grens. Een unieke kans voor zij die niet klaar zijn voor het wonen op een appartement, doch ook geen huis wensen met veel onderhoud.

LIGGING:
Deze woning is gelegen aan de aangename Graanstraat, dichtbij het centrum van Hamont en slechts enkele minuten verwijderd van de NL grens. De omgeving is groen en rustig, alsook zijn alle belangrijke faciliteiten vlakbij!

INDELING:
Gelijkvloerse verdieping:
- Inkomhal/centrale gang (10m²) – prachtige lichtrijke leefruimteruimte voorzien van vele stopcontacten en dimbare plafondspots (29m²) – extra ruime en deftig afgewerkte keuken (18m²...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op