Bungalow te koop

384000€

3 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 10959646
Immoweb code : 10959646

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
615 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van ruimte, locatie en comfort? Zoek niet verder! Deze charmante gelijkvloerse woning is het antwoord op uw behoeften. Gelegen in de tweede rij van een nationale weg, biedt het gemakkelijke toegang tot lokale voorzieningen en de snelweg, terwijl de rust van uw toekomstige thuis behouden blijft.

Belangrijkste kenmerken:

Woonruimte: Met een woonoppervlakte van 150 m² is deze woning ruim en licht, en biedt het een comfortabele ruimte voor het hele gezin.
Slaapkamers: Het huis heeft 3 slaapkamers, wat zorgt voor privacy voor alle gezinsleden.
Potentieel voor Uitbreiding in de Zolder: De zolder in dit huis is uitbreidbaar en biedt de mogelijkheid om nog eens 140 m² aan ruimte toe tevoegen voor toekomstige behoeften.
Terras: Geniet van het prachtige terras op het zuidwesten voor ontspannen buitenmomenten, familiebarbecues of bewonder adembenemende zonsondergangen.
Goed Onderhouden: Deze woning verkeert in uitstekende staat, wat betekent dat u zonder grote renovaties met een gerust hart kunt intrekken.
Kelder en Garage: Het huis heeft een praktische kelder voor opslag en een garage voor maximaal 2 auto's, wat zorgt voor veiligheid en gemak.
Deze woning is een unieke kans op de vastgoedmarkt. Mis niet de kans om in een ruime, goed onderhouden bungalow op een ideale locatie te wonen. Neem vandaag contact met ons op om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op