Bungalow te koop

430000€

4 slaapkamers 255 vierkante meters

Immoweb code : 11374291
Immoweb code : 11374291

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
255 vierkante meters bewoonbare ruimte
15500 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis met grond op 1.5ha grond


**Prachtig huis te koop met studio en 1.5ha grond

Welkom bij dit huis, waar comfort en locatie samenkomen om een onvergetelijke levenservaring te creëren. Gelegen in een van de meest gewilde buurten, biedt dit huis een perfecte balans tussen rust en natuur. Laat me je meenemen op een rondleiding door deze woning
Bij het betreden van de living word je begroet door een overvloed aan natuurlijk licht, dat de ruime woonkamer doordrenkt en een gevoel van warmte en sereniteit creëert. De keuken heeft ook een prachtig uitzicht op de tuin en het ruime terras.
Er is een recent gerenoveerde badkamer. De vier slaapkamers bieden ruimte voor groei, creativiteit en ontspanning.
Er is een leuke studio aan de woning met een aparte ingang een terras, douche en toilet. Deze geeft talloze mogelijkheden.
Stap naar buiten en ontdek een oase van rust in de weelderige achtertuin, perfect voor zomerse barbecues, ontspannen avonden of gewoon genieten van de natuurlijke schoonheid. Er is zelfs ruimte voor jou paard in de paddock met stal.
Met uitstekende scholen, winkels en recreatiemogelijkheden in de buurt, is dit huis ideaal gelegen voor gezinnen, professionals en iedereen die op zoek is naar het perfecte evenwicht tussen werk en ontspanning.
Grijp deze kans en maak dit huis tot jouw eigen stukje paradijs. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek waarom dit huis jouw volgende thuis zou moeten zijn

Neem contact op