Bungalow te koop

219000€

2 slaapkamers 81 vierkante meters

Immoweb code : 11364909
Immoweb code : 11364909

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
983 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmevol buitenverblijf op 9a83ca, heel rustig gelegen

Droomt u er van om tussendoor de drukte te ontlopen? En te genieten met vrienden en familie van rust en natuur? Kom dan snel dit charmevol buitenverblijf op bijna 10 are ontdekken! Dit pareltje is opgetrokken uit hout, werd heel goed onderhouden door de jaren en is bovendien niet onmiddellijk onderworpen aan de renovatieplicht. Laat u verleiden door de zalige ligging, niet ver van winkels, invalswegen en openbaar vervoer, doch heel rustig in het groen.
De chalet biedt 81m² wooncomfort en omvat een inkomhal, een open, heel lichte woonkamer met houtkachel, die toegang biedt tot het prachtige terras. Verder is er een geinstalleerde, open keuken (2018) met ontbijthoek.
Via de nachthal bereik je de 2 slpk en badkamer. U kan alle detailsterugvinden in onze Virtual Tour via deze link : http://vt8.eu/Immpuls_Ber13/
Het dak werd vernieuwd (2018), er is geen asbest aanwezig in het goed (met uitzondering van het dak van de houtberging). Een hapje eten kan op loopafstand, moest je geen zin hebben om de bbq aan te steken en te genieten van een buitenmaaltijd op het ruime terras.
Opgelet, er is geen mogelijkheid tot domiciliëring op dit adres.
Een bezoek waard? Neem contact met ons op via [email protected] of op het nr 02/688.06.68

Neem contact op