Bungalow te koop

275000€

3 slaapkamers 151 vierkante meters

Immoweb code : 11152161
Immoweb code : 11152161

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
450 vierkante meters grond

Omschrijving

Goed gelegen laagbouw met 3 slpk.

Uitstekend gelegen laagbouw met drie slaapkamers op 4a50ca te Kasterlee.

Deze woonst dateert van 1971, bevindt zich in een goede staat van onderhoud maar dient opgefrist te worden naar de hedendaagse normen.

Ligging: Uitstekend gelegen in een rustige straat in het centrum van Kasterlee, met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten vlot bereikbaar.

Beschrijving: U betreedt deze woning via de inkomhal die toegang verleent aan de leefruimte, bestaande uit de eet-en woonkamer met achterliggend de open keuken. Vervolgens bereikt u de nachthal die toegang verleent aan drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer die beschikt over een ligbad en enkele wastafel. Verder beschikt de woonst nog over een inpandige garage/bergplaats waar zich de aansluitingen voor wasmachine en droogtrommel bevinden. Tot slot om dit geheel compleet te maken staat deze laagbouw op een Oost georiënteerd perceel van zo'n 450m², met achteraan een ruim terras waar het heerlijk vertoeven is!

Wie op zoek is naar een uitstekend gelegen laagbouw met tal van mogelijkheden, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- EPC 674 kWh/m² (renovatieplicht van toepassing)
- Centrale verwarming op stookolie
- Aluminium ramenprofielen met enkele beglazing
- Wg, Vg, GvKr, Gvv, Gmo Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op