Bungalow te koop

320000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11325149
Immoweb code : 11325149

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruime vakantiewoning met 3 grote slaapkamers

Ben je op zoek naar de perfecte vakantiewoning aan de Belgische kust? Zoek niet verder! We zijn verheugd om deze prachtige vakantiewoning met 3 ruime slaapkamers te presenteren, gelegen in het vakantiedomein Zee en Polder in Westende - Middelkerke.
Kenmerken van deze droomwoning:
?? Ruime indeling: Geniet van voldoende ruimte voor het hele gezin en gasten met 3 comfortabele slaapkamers, ideaal voor een ontspannen verblijf aan zee.
?? Nabijheid van het strand: De kustlijn van Westende - Middelkerke staat bekend om zijn prachtige stranden en uitgestrekte duinen.
??? Gemakkelijke toegang tot voorzieningen: Van lokale winkels tot gezellige restaurants, alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie is binnen handbereik. Ontdekde charmante omgeving en proef de heerlijke Belgische keuken.
?? Rustige omgeving: Ontsnap aan de drukte van het dagelijkse leven en kom tot rust in deze serene omgeving. Het vakantiepark Zee en Polder biedt een vredige sfeer waar je kunt ontspannen en genieten van quality time met je dierbaren.
Mis deze kans niet om je eigen stukje paradijs aan de Belgische kust te bezitten! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze exclusieve vakantiewoning in Zee en Polder. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in je nieuwe thuis weg van huis!

Neem contact op