Bungalow te koop

359000€

3 slaapkamers 134 vierkante meters

Immoweb code : 11334898
Immoweb code : 11334898

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
134 vierkante meters bewoonbare ruimte
1526 vierkante meters grond

Omschrijving

Toffe laagbouwwoning met zonovergoten tuin in Mol.

Toffe gerenoveerde laagbouwwoning met zonovergoten tuin in Mol.

Ontdek dit zorgvuldig onderhouden huis uit 1984, een perfecte combinatie van comfort en modern woongemak. Gelegen in de rustige omgeving van Mol-Rauw, staat deze open bebouwing met een bewoonbare oppervlakte van 134 m² op een ruim perceel van 1526 m² met een gunstige zuidoostelijke tuinoriëntatie.

Bij binnenkomst vindt u een praktische wasplaats, een volledig uitgeruste keuken met eigentijdse toetsen en een gezellige leefruimte. Het gelijkvloers biedt verder drie slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer uitgerust met zowel ligbad als douche voor uw comfort. De eyecatcher van de benedenverdieping is ongetwijfeld de veranda met jacuzzi, een oase van rust waar u het hele jaar door van het uitzicht op uw tuin kunt genieten.

De zolder is toegankelijk via een valtrap en biedt veel potentieel voor extra opslag of een creatieve invulling. De kelderverdieping is deels onderkelderd met een garage, bereikbaar vanuit de achterzijde van het huis, en deels kruipkelder.

De kers op de taart zijn de 20 zonnepanelen die bijdragen aan een duurzame levensstijl. De grote tuin is een droom voor elke buitenliefhebber en biedt voldoende ruimte voor ontspanning, tuinieren of het houden van dieren.

Dit instapklare huis is klaar om uw nieuwe thuis te worden, met alle voorzieningen voor een comfortabel leven in een aantrekkelijke wijk. De combinatie van modern woongenot en de nabijheid van natuur maak

Neem contact op