Bungalow te koop

429000€

2 slaapkamers 185 vierkante meters

Immoweb code : 11227516
Immoweb code : 11227516

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
185 vierkante meters bewoonbare ruimte
860 vierkante meters grond

Omschrijving

70’s laagbouwwoning te koop in Kessel (Nijlen)

Op te frissen grotendeels nog originele seventies bungalow te koop gelegen op een perceel van 860 m2 in de groene en rustige woonwijk ‘Bist’, vlakbij de stopplaats van Kessel, op fietsafstand van het centrum van Lier, Nijlen en Berlaar.
De gelijkvloerse woning uit 1974 wordt omringd door een mooie verwilderingstuin (vnmlk Z-ZW georiënteerd) met enkele grote bomen en verschillende terrassen. De ruime inkomhal met ingemaakte vestiaire geeft uit op het woongedeelte, bureau/slaapkamer en garage. De woonruimte - een open, zonovergoten leefruimte rond een gashaard grenst aan de nog originele leefkeuken met bijkeuken.
Verder is er een ruime badkamer met inloopdouche, wc, bidet en lavabo, aansluitend de masterbedroom met zicht op de tuin.
De woning heeft een zeer grote dubbele garage. Achter de garage bevindt zich nog een wasberging met extra toilet.
Zowel de bijkeuken, slaapkamers alsook de wasberging zijn voorzien van ingemaakte kasten. Door de plafondhoge ramen en de verschillende dakkoepels baadt het huis in een oase van licht. In 2021 werd een regenwaterput van 10.000L geplaatst voorzien van een recuperatiesysteem voor het spoelen van de toiletten en als toevoer van de buitenkraan.
De woning is volledig gelijkvloers en onderkelderd met een goed toegankelijke kruipkelder. Geen renovatieverplichting! Veel mogelijkheden, een pareltje in het groen voor de liefhebbers …

BEZOEK ENKEL NA AFSPRAAK
+32497535517 (bij voorkeur ts 19-22u)
GEEN IMMO AUB

Neem contact op