Bungalow te koop

370000€

3 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11360133
Immoweb code : 11360133

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
1050 vierkante meters grond

Omschrijving

Bungalow met 3 slp in een rustige woonwijk!

Welkom thuis in deze charmante bungalow, perfect gelegen in een rustig woonerf, op slechts een steenworp afstand van alle voorzieningen die u nodig heeft.

Geniet van de ruimte en privacy die deze woning te bieden heeft op een prachtig terrein van 1.050m². De tuin biedt een adembenemend uitzicht over de velden en beschikt over een tuinhuis en een serre om van te genieten in alle seizoenen.

Deze goed onderhouden woning biedt het gemak van gelijkvloers wonen met alle belangrijke kamers op de begane grond.

Met recent vernieuwde ramen, een moderne keuken en vloeren, en extra isolatie op de zoldervloer, is deze bungalow klaar om in te trekken.

Bij binnenkomst verwelkomt de lichte inkomhal u met een gastentoilet en leidt u naar de ruime woonkamer met eetgedeelte. Van hieruit heeft u toegang tot de volledig uitgeruste en vernieuwde keuken en het terras, ideaal voor buiten dineren en ontspannen. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en toilet.

Verder beschikt de woning over 3 comfortabele slaapkamers en biedt een zolderluik toegang tot een extra opbergruimte op de zolder.

De volledige onderkeldering (138m²) van de woning verzekert u van voldoende opbergruimte en hobbyruimte in uitstekende staat.

Voor meer informatie: [email protected] of 0487/26.33.96

Neem contact op