Bungalow te koop

* 295000€

2 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 10726120
Immoweb code : 10726120
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
571 vierkante meters grond

Omschrijving

PRACHTIGE NIEUWBOUW IN EEN GLOEDNIEUWE GROENE WOONWIJK

LOCATIE  
In het midden van de nieuwe woonbuurt aan de Retterstraat in Ensbergen zijn er 3 gloednieuwe bungalows gebouwd, elk op een perceel van ca. 6 are. De oppervlakte van de woningen liggen tussen 130m2 en 136 m2. 

Met een vlotte bereikbaarheid zijn deze woningen gelegen tussen Diest en Tessenderlo op 10 minuten van de E313 en 15 minuten van de E314. 

STAAT
De woningen worden CASCO verkocht. Indien gewenst kan de woning afgewerkt en uitgerust worden met domotica, een warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen, laadpaal,... 

De regenwaterputten zijn reeds geplaatst, alsook liggen de voorzieningen voor ventilatie klaar om aangesloten te worden. Verder is ook iedere kamer voorzien van een domotica kabel (tot aan de technische ruimte). 

De woningen zijn energiezuinig opgetrokken en dit vertaalt zich in een gunstig E-peil. Het E-peil van E20 zorgt ervoor dat u vijf jaar lang geen kadastraal inkomen hoeft te betalen. 

INDELING  
Aangezien alle kamers zich op één niveau bevinden zijn deze woningen uitermate geschikt voor jonge starters alsook voor de actieve ouderen die geen trappen meer willen doen. 
De woningen zijn voorzien van een inkomhal, afzonderlijke toilet, open leefkeuken met een groot schuifraam dat toegang heeft tot het terras, nachthal, twee ruime slaapkamers en badkamer. Naast de keuken bevindt zich een berging die eveneens als bijkeuken ingericht kan worden. Uitbreiding is mogelijk met een ex

Neem contact op