Bungalow te koop

175000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11350807
Immoweb code : 11350807

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
906 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Charmante bungalow, 2 slpks, tuin, garage, 9a 06ca

Te renoveren bungalow, prefabwoning, met tuin en grote garage gelegen te Zoutleeuw, Linterseweg 48B, opp 9a 06ca.

Het gelijkvloerse niveau omvat met een ruime inkomhal, een lichtrijke woonkamer met eetplaats van ca. 30,7m2, een gastentoilet, een grote keuken met uitzicht en toegang naar de tuin, een nachthal, twee slaapkamers, berging, wasplaats voorzien van een kraantje en aansluiting voor de wasmachine, een badkamer met een ligbad, toilet en lavabo. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime garage van ca. 89 m2, een praktische inrit en meerdere parkeerplaatsen.

De tuin is volledig omheind, afgesloten met een elektrisch sectionaal poort, veilig voor dieren en kinderen, een verzorgde tuin en een gezellig aangelegd terras.
Deze charmante bungalow heeft een totale bruikbare oppervlakte van ca. 99m2, vlotte verbinding naar centrum Linter en Zoutleeuw, bushalte op wandelafstand.

Ben jij op zoek naar een gelijkvloerse woning, die je volledig wilt renoveren naar jouw eigen wensen? Aarzel dan zeker niet en maak een afspraak voor een persoonlijke rondleiding.
VG-WG-GMO-GVKR-GVV - Meer info en foto’s op www.co-immo.be – T 0474 / 293 793.

EPC 674 - Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

Neem contact op