Chalet te koop

69500€

2 slaapkamers 40 vierkante meters

Immoweb code : 10745026
Immoweb code : 10745026

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
40 vierkante meters bewoonbare ruimte
341 vierkante meters grond

Omschrijving

Chalet

Mooie chalet nr. 117 in park Vallée Les Etoiles nabij Dinant midden in de groene Ardennen op eigen grond van 380m2. incl. inboedel en verhuur klaar. (Mocht je dat willen) met de steeds populairder wordende locatie en groeiende vraag is het een mooie investering. Ook staat dit park hoog aangeschreven en heeft het diverse prijzen gewonnen. Het park is volledig Nederlands en Franssprekend.

Het betreft een vrijstaand chalet van het type luxe comfort (hoogste kwaliteitsniveau) met een extra grote boiler en vaatwasser. Het is een chalet van 40m2 met twee slaapkamers. (Waarvan 1 groot tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden) met nieuwe matrassen. Voor het chalet is een verhoogd terras met een heerlijke ligging op het zuiden. De keuken is gezellig geplaatst te midden van het woon en eetgedeelte. Met nieuwe koelkast en goedwerkende vaatwasser en combi oven.

De stille en rustige ligging van het chalet op het park is fijn en ook een meerwaarde t.o.v. andere chalets. Omdat dit een hoek chalet betreft heb je maar aan 1 kant buren en dat chalet is schuin geplaatst dus je hebt veel privacy. Ook heb je voor de deur parkeermogelijkheden maar ook direct aan de zij kant. Dit is nog een fijne bijkomstigheid en betekent dat er altijd voldoende parkeergelegenheid is. Verder heb je op het park veel te doen maar heb je er geen lawaai of ongemak van. Ook is door de hogere ligging het uitzicht prachtig en omdat er geen bomen voor staan ook nog wijdt.

Het park is het hele jaa

Neem contact op