Chalet te koop

Richtprijs 199500€

1 slaapkamer 74 vierkante meters

Immoweb code : 11350138
Immoweb code : 11350138

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
1700 vierkante meters grond

Omschrijving

OPTIE !!! Schitterend, met zorg gerenoveerd paviljoen

TE LAAT ! OPTIE !!! Dit charmante paviljoen in de zeer gewilde stad Daverdisse combineert op harmonieuze wijze ruimte, functionaliteit, comfort en authentieke charme. Het is onlangs met veel zorg en smaak gerenoveerd. Het interieur is gezellig en biedt prachtige woonvolumes. U wordt op slag verliefd op de grote woonkamer met zijn prachtige Godin houtkachel en de unieke en warme landelijke keuken.
Het is gebouwd op stevige muren opgetrokken in stenen van de streek, die de duurzaamheid garanderen en die de +/- 80m2 leefruimte compleet maken met een garage, een stookruimte en grote kelders. Deze kelder kan worden omgebouwd tot een speelkamer of zelfs een master suite.
De prachtige tuin uit het zicht van nieuwsgierige blikken, is vlak en volledig omheind en een terras van meer dan 40m2 kijkt erop uit.
Technische kant: alles is in uitstekende staat en de zeer goede EPB D kan nog gemakkelijk worden verbeterd (simulatie beschikbaar)
Deze prachtige chalet is dan ook ideaal voor wie volledig en zorgeloos wil genieten van een rustige, groene omgeving, aan de rand van het bos en toch dicht bij voorzieningen (E411 op 10min). Meer informatie op www.wellimmo.be

Neem contact op