Commerciële panden te huur

1500€ per maand

Immoweb code : 11281267
Immoweb code : 11281267

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

COMMERCIEEL PAND KATTESTRAAT AALST

Bent u op zoek naar een commerciële ruimte die geniet van een hoge visibiliteit langs de Kattestraat in Aalst? Dit handelspand is uiterst vlot bereikbaarheid, zowel met de auto, als met het openbaar vervoer. Gelegen in het winkelhart van Aalst, vindt u restaurants, winkels, onderwijs en recreatie in de directe omgeving van het pand. Op het gelijkvloers bevindt zich een multifunctionele handelsruimte met een totale oppervlakte van 170 m² die ingedeeld is als volgt: een open ruimte.
Op de eerste verdieping zijn er drie grote afzonderlijke ruimtes bruikbaar als stockruimte/sociale ruimte en een afzonderlijke keuken. Op de tweede verdieping zijn er vier afzonderlijke ruimtes bruikbaar als stock/sociale ruimte. Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig: alarm, airco, automatisch rolluik, geïsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas, … De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.500 euro + ov ten laste van de huurder. Retailers in de buurt: ‘Esprit’, ‘Opticien Alain Afflelou’, ‘Hans Anders’ ... Kelder aanwezig. Parkeergelegenheid op wandelafstand.
Onmiddellijk beschikbaar. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Aalst? Contacteer [email protected] of 054 33 62 52.
www.immodelestre.be


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op