Commerciële panden te huur

1800€ per maand

Immoweb code : 11153957
Immoweb code : 11153957

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Handelszaak op houtmarkt te Kortrijk

Wij zijn verheugd om deze uitstekende kans aan te bieden om een handelszaak te huren op een leuke locatie in het hart van Kortrijk, op de Houtmarkt. Deze voormalige frituur is klaar om nieuw leven ingeblazen te worden, met alle inboedel nog aanwezig voor een vlotte start.

Kenmerken:

Locatie: De Houtmarkt is een bekende en leuke plek in Kortrijk, met een constante stroom van voetgangers en potentieel cliënteel.
Inboedel: Alle benodigdheden voor een frituur zijn nog aanwezig, waardoor de opstartkosten minimaal zijn voor iedereen die een soortgelijke onderneming wil beginnen.

Flexibiliteit: Hoewel de ruimte voorheen werd gebruikt als frituur, biedt het potentieel voor verschillende soorten handelsactiviteiten, afhankelijk van de visie en het concept van de nieuwe huurder.

Toegankelijkheid: Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid in de buurt, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om de locatie te bereiken.

Of u nu een doorgewinterde ondernemer bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een ambitieuze starter die zijn eerste stap in de wereld van het ondernemerschap wil zetten, deze handelszaak biedt de ideale kans. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Neem vandaag nog contact op om deze unieke kans niet te missen!

Neem contact op