Commerciële panden te huur

1750€ per maand

100 vierkante meters

Immoweb code : 11283974
Immoweb code : 11283974

Overzicht

100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Stap binnen in de perfecte handelsruimte!

Ontdek deze prachtige veelzijdige handelsruimte in het hartje van Leuven centrum! Gelegen aan de Tiensestraat, biedt deze ruimte van 100 m² talloze mogelijkheden voor diverse handelsactiviteiten, zoals een kapsalon, kunstgalerij, dokterspraktijk, beautysalon, yogastudio, fotostudio, Co-working plek en meer. Volledig ingericht en uitgerust met moderne faciliteiten zoals een ingebouwde keuken, aparte bergruimte, twee toiletten, mooie witte epoxyvloeren, designverlichting, vloerverwarming, fietsenstalling en de optie voor twee autostaanplaatsen in het gebouw, biedt deze ruimte alle comfort die je nodig hebt.
Daarnaast is het ook ideaal voor een showroom, co-working, workshops, consultatiebureaus en educatieve activiteiten. Omringd door gezellige koffiebars en eetgelegenheden, op slechts 50 meter loopafstand, is deze handelsruimte een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een prachtig handelspand met een vleugje tijdloze luxe.
De maandelijkse huurprijs bedraagt 1800 EUR, met mogelijkheden voor co-working of pop-up. Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek, e-mail naar [email protected] of bel ons op 0475 - 379 379.

Neem contact op