Commerciële panden te huur

4000€ per maand

58 vierkante meters

Immoweb code : 11391022
Immoweb code : 11391022

Overzicht

58 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

commerciële winkelruimte in Leuven: RES VISMARKT10, 135m²

Het kantoor op de residentie VISMARKT10 in Leuven en biedt een ideale locatie voor commerciële doeleinden. Met een bewoonbare oppervlakte van 135 vierkante meter, is deze ruimte perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een goed gelegen en modern pand.

De residentie VISMARKT10 bevindt zich in het hart van Leuven, een bruisende stad die bekend staat om zijn levendige winkelstraten en historische charme. Het pand voorzien van alle moderne gemakken en is het aangepast aan de behoeften van hedendaagse ondernemers.

De bewoonbare oppervlakte van 135 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor het creëren van een aantrekkelijke winkelomgeving. Of het nu gaat om een boetiek, een koffiebar of een ander soort commerciële winkel, de mogelijkheden zijn eindeloos. De ruimte kan naar eigen inzicht worden ingericht en aangepast aan de specifieke behoeften van de ondernemer.

De centrale ligging van de residentie VISMARKT10 is een groot pluspunt voor elke onderneming. Het pand bevindt zich in de nabijheid van andere winkels, restaurants en toeristische attracties, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale bewoners als toeristen. Bovendien is de stad Leuven goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor klanten gemakkelijk toegang hebben tot de winkelruimte.

Het pand is uitgerust met hoogwaardige materialen en biedt een comfortabele en professionele omgeving voor zowel werknemers als klanten. De grote ramen zorgen voor voldoende natuurlijk licht, wat bijdraagt aan e

Neem contact op