Commerciële panden te huur

1290€ + 250€ per maand

100 vierkante meters

Immoweb code : 11324712
Immoweb code : 11324712

Overzicht

100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Commerciële ruimte van 60m² in het hypercentrum van Luik.

Ideale locatie: Boulevard de la Sauvenière 172, in het hart van Luik, biedt dit commerciële pand een uitzonderlijke zichtbaarheid en een bevoorrechte toegang tot de constante stroom van voorbijgangers.

Belangrijkste kenmerken:

- Oppervlakte: 60m² commerciële ruimte en 40m² kelder, met voldoende ruimte voor uw commerciële activiteit.
- Moderne voorzieningen: Profiteer van nieuwe ramen met guillotine voor optimale helderheid en een aangename sfeer.
- Horeca-infrastructuur: In overeenstemming met de Horeca-normen, is deze ruimte uitgerust met een negatieve koelcel en een positieve koelcel, die u alles biedt wat u nodig heeft voor de conservering van uw producten.
- Comfort en veiligheid: Profiteer van een waterontharder voor optimale waterkwaliteit, evenals een alarmsysteem en camera's om de veiligheid van uw etablissement te waarborgen.
- Mogelijkheid tot terras: Mogelijkheid om een terras in te richten om uw klanten buiten te ontvangen en te genieten van de mooie dagen.
- Technische infrastructuur: Voorzien van een nieuwe gasboiler en een conforme elektrische installatie, voldoet het gebouw aan alle eisen op het gebied van comfort en veiligheid.
- Aanpasbaarheid: Het gebouw is op aanvraag beschikbaar voor elke aanpassing of personalisatie naar de specifieke behoeften van uw activiteit.

Of u nu een restauranthouder, een winkelier of een ondernemer bent die op zoek is naar een veelzijdige en volledig uitgeruste commerciële ruimte, deze kans doet zich niet vaak voor.

Neem contact op