Commerciële panden te huur

850€ per maand

82 vierkante meters

Immoweb code : 11404199
Immoweb code : 11404199

Overzicht

82 vierkante meters bewoonbare ruimte
82 vierkante meters grond

Omschrijving

Handelsgelijkvloers in centrum Putte

Op een schitterende locatie te Putte bevindt zich dit ruime handelspand. Het pand is gelegen pal in het centrum van Putte en beschikt over een schitterende visibiliteit. U geniet verder van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen. Het handelsgelijkvloers van 82 m² biedt tal van mogelijkheden. U bevindt zich hier vlakbij winkels, eet-en drankgelegenheden, scholen en het openbaar vervoer.

De lichtrijke handelsruimte wordt momenteel gebruikt als koffie-lunchbar en is ook voorzien van een keuken en sanitaire voorzieningen. De kelder is bereikbaar via een vaste trap en kan gebruikt worden voor extra opslagruimte. Naast het handelspand bevindt zich het kerkplein, waar u beschikt over voldoende parkeermogelijkheden. Het pand kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals winkel, kantoor, ... Provisie voor de vaste kosten en nutsvoorzieningen is nog te bepalen tussen partijen. EPC is een label B.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een ruim handelsgelijkvloers in het centrum van Putte. Contacteer ons voor meer informatie op 0472/22 12 41 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be . 

Bijzonderheden:
- Uitzonderlijke ligging
- Opp. = 82 m² + kelderruimte
- Verschillende mogelijkheden

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op