Commerciële panden te huur

5000€ per maand

Immoweb code : 10380749
Immoweb code : 10380749

Overzicht

Verdieping : 0

Omschrijving

Prachtige casco handelsruimte op een absolute toplocatie in het oude postgebouw op de markt van Tervuren! De gehele gelijkvloerse verdieping (inclusief kelders!) kan samen gehuurd worden.

De handelsruimte heeft op het gelijkvloers een bruto oppervlakte van 167m² en een toegang naar een ruim aangelegd terras aan de achterzijde van 95m² - terras aan de voorzijde is te bespreken na aanvraag bij gemeente Tervuren rekening houdende met bestaande terrasreglement. Onder deze verdieping is nog een multi funcitionele ruimte van 130m² beschikbaar inclusief een sanitaire ruimte, een los- en laadzone en een privatieve parkeerplaats voor 1 wagen. Er is ook een extra kokerlift (goederen-food lift) voorzien tussen de 2 verdiepingen.

Op deze gedroomde locatie naast de grote speeltuin en de ingang van het park van Tervuren is ook zeer veel publieke parkeergelegenheid voor cliënteel, zowel op een deel van de marktplaats als aanpalend in de ondergrondse parkeergarage of publieke parking aan de parkingang. Ideaal om het gedroomde nieuwe horeca project of andere op te starten!

Bij interesse gelieve een uitgebreid business plan en sfeer/inrichtngsplan (binnen en buitenruimtes) op te maken en ter verdere bespreking door te mailen naar [email protected]
Bezoek de Ifac Service website voor meer info en foto's: £PandLink£

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op