Commerciële panden te huur

2300€ per maand

Immoweb code : 9673558
Immoweb code : 9673558

Overzicht

Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Winkelcentrum voor voetgangers!

Génération Immo is verheugd u een uitzonderlijke opportuniteit voor te stellen in de dynamische Rue du Commerce in Waver. Dit commerciële gebouw, gelegen in het centrum van een levendige voetgangersstraat, biedt meer dan alleen ruimte - het is een uitnodiging om uw bedrijf deel te laten uitmaken van het lokale verhaal.

Strategische ligging: In het hart van het commerciële leven van Waver, biedt het een unieke zichtbaarheid en een authentieke onderdompeling in de lokale sfeer.

Elegante architectuur en sfeer: Het gebouw, dat momenteel wordt gebruikt voor de verkoop van kleding, combineert historische charme met moderniteit. Een aantrekkelijke etalage, een licht en ruim interieur van 67m2 en drie modulaire verdiepingen zorgen voor een ideale omgeving.

Conditie en kwaliteitsuitrusting: Onberispelijk onderhouden, uitgerust met een alarminstallatie, hoogwaardige elektrische installatie en airconditioning voor optimaal comfort.

Veelzijdig gebruik: Geschikt voor een verscheidenheid aan commerciële activiteiten, of het nu gaat om detailhandel, inspirerende kantoorruimte of efficiënte opslag.

Onmiddellijk beschikbaar - Geen gemeenschappelijke kosten: Klaar om uw bedrijf nu te verwelkomen, zonder administratieve rompslomp. Geen gemeenschappelijke kosten, met roerende voorheffing ten laste van de huurder.

Een uitnodiging tot prestige: Kies deze locatie om uw merk een uitzonderlijke zichtbaarheid te geven en het volgende hoofdstuk van uw bedri

Neem contact op