Commerciële panden te koop

334800€

124 vierkante meters

Immoweb code : 11404959
Immoweb code : 11404959

Overzicht

124 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Handelszaak in nieuwbouwwijk met 250 appartementen

Op zoek naar een pand om uw onderneming naar een hoger niveau te tillen? Wij bieden u prachtige handelspanden aan in het hart van een nieuwbouwwijk met 250 appartementen.

Nieuwbouwstadswijk De Torens kadert in het masterplan van de Stad Aarschot om de stad te vernieuwen en aantrekkelijker te maken voor jong en oud.
Het project herbergt vijf verschillende woonzones met elk hun eigen, unieke karakter. Daarboven bouwen we een nieuw autovrij centrum met gezellige winkels, een mooi centraal plein en tal van groene zones. Een plek waar jong & oud samenkomen.

Binnen deze nieuwe woonwijk bieden we tal van handelsruimtes aan op het gelijkvloers. De oppervlaktes variëren van 81m2 tot en met 3500m2. Een grote troef is dat de units casco verkocht worden. Hierdoor heeft u de keuzevrijheid voor de inrichting van het pand. De handelsruimtes bieden wij te koop aan vanaf 342.900 euro.

Interesse in de aankoop van een commerciële- of horecaruimte voor uw toekomstige zaak? Onze adviseurs staan u graag te woord.

Neem contact op