Commerciële panden te koop

595000€

170 vierkante meters

Immoweb code : 11087037
Immoweb code : 11087037

Overzicht

170 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Licht handelspand/kantoor (incl. horeca) + (fietsen)berging

Licht en ruim hoek handelspand van ongeveer 170m² met een eigentijdse uitstraling en grote zichtbare gevel. Met ramen die een indrukwekkende lengte van bijna 11 meter bij 17 meter beslaan en die een Zuidoostelijke oriëntatie bieden. Met een plafondhoogte van ongeveer 3.6 meter bekom je binnenin bovendien een aangenaam ruimtelijk gevoel. Inclusief in de vraagprijs is ook de +-20m² overdekte (fiets)berging

Gelegen in het prestigieuze 't Groen Kwartier, op de voormalige site van het Militair Hospitaal, geniet dit pand van een groen pleintje.Met een goede zichtbaarheid vanaf de Boomgaardstraat.

Een grote, aparte gelijkvloerse berging van circa 20m² is inbegrepen, wat extra opslagmogelijkheden biedt.

Dit handelspand is veelzijdig en geschikt voor diverse commerciële activiteiten, waaronder kantoorruimte, winkel, vrij beroep of horeca. Publieke parkeermogelijkheden zijn beschikbaar voor de deur, wat extra gemak biedt voor potentiële klanten of gasten. Een unieke kans voor wie op zoek is naar een moderne, goed zichtbare en functionele commerciële ruimte.

Extra info: grote open ruimte, de ramen zijn voorzien van 4-seizoensglas, 1 aparte zitruimte met schuifdeur, 1 opdeelbare zitruimte met verschuifbare wand, 2 toiletten, technische ruimte met boiler -ventilatiesysteem en technieken, ingemaakte kasten met veel schapruimte, vloerverwarming, ventilatiesysteem, goed onderhouden kitchenette, Niko home control,- berging / fietsenstalling extern van +-20m².

Neem contact op