Commerciële panden te koop

175000€

92 vierkante meters

Immoweb code : 11027945
Immoweb code : 11027945

Overzicht

1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Strategisch gelegen handelsruimte met veelzijdige mogelijkh…

Dit veelzijdige handelspand, strategisch gelegen in het bruisende stadscentrum van Blankenberge, biedt een unieke kans voor diverse commerciële doeleinden. Voorheen in gebruik als bureau, is dit pand perfect geschikt voor vrije beroepen, kantoorruimtes of andere commerciële activiteiten.

Bij betreding valt meteen de ruime en lichte vooraan gelegen open ruimte op, momenteel ingericht als ontvangstruimte met etalage en bureaus. Via een interne trap, zoals te zien is op de foto's, leidt een extra ruimte tot meer mogelijkheden. Deze veelzijdige indeling biedt flexibiliteit voor diverse zakelijke behoeften. Een tweede polyvalente ruimte, voorheen gebruikt als vergaderzaal, biedt verdere mogelijkheden voor aanpassing aan uw specifieke bedrijfsvereisten. Deze ruimte staat in verbinding met de privégedeeltes aan de achterzijde van het pand, waar een keuken en toilet zijn gesitueerd voor het comfort en gemak van uw personeel en klanten.

De aangrenzende opslagruimte (net naast de toegangsdeur) betreft een toegevoegde troef. Deze opslagruimte wordt versterkt door twee bergingen/kelders in het appartementsgebouw, waardoor er voldoende opslagmogelijkheden zijn voor voorraad of archieven.

De locatie van dit pand biedt niet alleen een prominente zichtbaarheid, maar ook uitstekende connectiviteit met de levendige omgeving van de jachthaven en het levendige centrum van Blankenberge.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een bezichtiging te regelen. Dit …

Neem contact op