Commerciële panden te koop

209000€

75 vierkante meters

Immoweb code : 11132313
Immoweb code : 11132313

Overzicht

1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
75 vierkante meters grond
2.786,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Uniek handelspand met stockage en garage in het hart van Bl…

Dit unieke handelspand, strategisch gelegen in het bruisende hart van Blankenberge, biedt een zeldzame kans voor ondernemers op zoek naar een premium locatie. Gelegen op een kruispunt nabij zowel het levendige stadscentrum als de prachtige Zeedijk, geniet dit pand van een ongeëvenaarde zichtbaarheid en een constante stroom van zowel toeristen als lokale bewoners.

De ruime handelsruimte is voorzien van grote etalages die uitkijken op twee straten, waardoor uw bedrijf de aandacht trekt van voorbijgangers vanuit verschillende richtingen. De voorkant van het pand herbergt de verkoopruimte, compleet met een toonbank en uitgebreide kastmogelijkheden, terwijl het achterste gedeelte naadloos overgaat in een privéruimte/ bureau, ideaal voor het efficiënt runnen van uw bedrijf.

Een niet te onderschatten troef van dit pand is de ruime kelderruimte, exclusief in gebruik door de eigenaar van de handelszaak, en een garage die bereikbaar is via de Van Monsstraat, waardoor parkeerproblemen tot het verleden behoren. Bovendien is er via de hal toegang tot een volledig uitgeruste keuken aan de achterzijde, compleet met een kleine badkamer en toilet.

De overvloedige natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen draagt niet alleen bij aan de visibiliteit van het pand, maar creëert ook een aangename en uitnodigende sfeer voor klanten en medewerkers.

Dit pand combineert ruimte met een economisch aantrekkelijke handelslocatie, waardoor het een unieke kans biedt voor wie op zoek is naar e…

Neem contact op